home sitemap contact
home de behandeling over stoelmassage pilot traject kwaliteit referenties klanten over ons tarieven contact

de behandeling

Een behandeling duurt vijftien minuten, even lang als een koffiepauze. In die tijd worden het hoofd, de nek, schouders, armen, handen, de rug en de heupen gemasseerd.

Wij werken met een team van masseurs door heel Nederland. Zij komen graag naar uw bedrijf met de massagestoel. Die kan overal neergezet worden, bijvoorbeeld in een kantoor of een vergaderzaal.

Onze masseurs zijn allemaal goed opgeleid. Hierdoor kunnen ze uw medewerkers een massage op maat geven. Lichte RSI gerelateerde klachten zullen verminderen. Voor zwaardere klachten is een langere behandeling mogelijk, specifiek gericht op de klachten. Uiteraard gaat dit in overleg met de medewerker zodat de behandeling aansluit bij eventuele andere therapieën.

 

nek rug hoofd schouders heupen handen in 15 minuten
de hoofdpunten
  • vindt plaats op een ergonomische stoel;
  • is efficiënt;
  • en effectief;
  • duurt slechts 15 minuten;
  • de kleding blijft aan.
 

Waarom op de werkplek?

Juist waar gepresteerd moet worden is ontspanning nodig. Medewerkers ervaren een massage op de werkplek als een zorgzaam schouderklopje van hun werkgever. En na een kwartier gaan ze met nieuwe energie weer aan de slag. Geconcentreerd, ontspannen en met plezier. En gezonde ontspannen medewerkers presteren beter.
Direct resultaat dus.


stoelmassage

Meer informatie over stoelmassage, de effecten en de kosten.

lees meer

 

een pilotactie

Wilt u uw bedrijf laten kennismaken met stoelmassage? Vraag dan een pilot aan.

Meer informatie


Nederland